Document participatiu Parc Güell

Amb una mica de retràs segons la data prevista, us fem arribar el document síntesi amb les propostes sorgides del debat participatiu que tingué lloc a la Bodega La Riera el passat 17 de gener.

Hem fet l’esforç per copsar al màxim totes les propostes debatudes, agrupant-les, desglossant-les i fins i tot apuntant aquells punts de controvèrsia generats al llarg del debat sobre una proposta concreta. Des d’aquí demanem disculpes si algú no veu reflectit al 100% les seves propostes però les omissions han estat en pro del valor sintètic i per dotar de coherència el document.

Recordem que aquest és un document obert i amb llicencia Creative Commons. Com a tal, qualsevol pot apropiar-se’l parcialment o en la seva totalitat i pot fer-ne obra derivada sempre i quan se’n citi l’origen i no generi beneficis econòmics directes. No figuren aquí els autors/res de les propostes perquè creiem que precisament el seu valor rau en la construcció col·lectiva. La Trama Urbana (com a col·lectiu) ha pres la responsabilitat de la redacció del document però en cap moment s’atribueix el seu contingut.

Per seguir amb el debat i si algú té ganes de dir la seva encara, hem creat un espai wiki on es pot afegir, millorar i editar les propostes: http://futurparcguell.wikispaces.com

Si algú vol compartir el document via web, aquí l’hem penjat a gdocs:
https://docs.google.com/open?id=0B-4ujcra_Mn9Y2M4YTI4MDgtMzMxYi00Mzk0LTk0ODctMmFkNThmNDFkMDMx

És obvi que la tasca que ara ens queda és la de fer rodar aquest document per tal de fer pressió i intentar, amb la força de tots/es, que el Parc Güell continuï essent un espai públic, lliure i gratuït.

Moltes gràcies a tothom per l’esforç i la paciència.

Salut i força!

Anuncis

Quant a Ateneu Popular de Vallcarca

https://apvallcarca.wordpress.com/ https://bodegalariera.wordpress.com/ www.distrisound.org https://twitter.com/APVallcarca https://twitter.com/Distrivallcarca https://twitter.com/vinsconscients https://www.facebook.com/ateneu.popular.vallcarca https://www.facebook.com/Bodega.Riera.Vallcarca https://www.facebook.com/Distri-Sound-Vallcarca
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s