Vallcarca en moviment pels solars

Recollida de signatures:  Resposta del veïns i de les veïnes de Vallcarca al concurs del Pla Buits

Per a:Veïns, veïnes i entitats de Barcelona

Els sota signants afirmen sentir-se conformes amb la proposta veïnal que garanteix que el terreny del carrer Farigola-19, romangui essent un espai d’us públic, lliure de qualsevol gestió particular, per aquest motiu demanem que aquest espai s’exclogui de concurs del Pla BUITS.
En aquest concurs l’Ajuntament considera el terreny com un espai buit i en desús, demostrant el desconeixement per part de les administracions del la realitat social del nostre barri, ja que des de l’any 2004 aquest espai ha estat autogestionat pels veïns/es, primer com a hort urbà i més endavant com a espai de convivència amb diferents activitats (com assemblees, projeccions, reunions, calçotades, berenadors i d’altres…)El fet de convocar un concurs provoca una competitivitat entre els membres del teixit associatiu i veïnal i implica que la o les entitat(s) guanyadores s’apropiïn d’aquest espai, privatitzant-ne l’ús, amb l’aval de l’administració.
Aquest espai, segons nosaltres, no és un solar qualsevol que es pot cedir a una entitat del barri ni de fora del barri. Actualment es tracta d’un espai obert a tothom, sense discriminació d’accés ni d’ús, un espai on es pot transitar de manera lliure, on s’ha desenvolupat vida del barri, un espai de convivència ple d’història pels veïns i veïnes. Hauria de ser considerat no tant com un tros de terra que es pot cedir a alguna entitat a través d’un conveni o una “llicència d’ocupació temporal”, sinó com un dels principals espais públics del nostre barri, considerat i tractat amb generositat, pensat i construït per i pels veïns i veïnes i volem que continuï essent així!

Per consultar la resposta veïnal al concurs del Pla buits :
https://docs.google.com/file/d/0B5UYTFRaOwnqaDJROTk2UzRZNVk/edit

130123_CONTRAPROPOSTAfinal-1

També podeu signar online a la següent adreça web:

http://www.peticionpublica.es/PeticaoVer.aspx?pi=P2013N35078

contraproposta vallcarca buits

No ho dubteu i feu la vostre signatura de suport!!

-Article publicat al Setmanari la Directa 305 el 13/2/13

article buits directa vallcarca

Quant a Ateneu Popular de Vallcarca

https://apvallcarca.wordpress.com/ https://bodegalariera.wordpress.com/ www.distrisound.org https://twitter.com/APVallcarca https://twitter.com/Distrivallcarca https://twitter.com/vinsconscients https://www.facebook.com/ateneu.popular.vallcarca https://www.facebook.com/Bodega.Riera.Vallcarca https://www.facebook.com/Distri-Sound-Vallcarca
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s