Espai APV-Valldaura

L’Ateneu Popular de Vallcarca, a l’any 2008 va engegar l’Espai APV-Valldaura, un espai que a més de servir com a magatzem de l’entitat s’hi han obert 3 bucs d’assaig correctament acondicinats. A més s’hi ubiquen els estudis de gravació i producció musical Acid Lemon Studio, i Artillery Sound Studio, un espai per a la convivència i la germanor dels grups i membres que hi participen, i una parcel·la destinada a la horticultura.

Cal subratllar que no es tracta d’una iniciativa comercial sinó que tractem de potenciar l’implicació i una relació de confiança entre  tots i totes que utilitzen l’Espai APV-Valldaura. Aquest és el secret del funcionament de l’espai.


Característiques dels bucs d’assaig:
– 19 metres quadrats aproximadament cada buc.
– No equipats amb material instrumental.
– Disponibilitat magatzem per guardar equip que no s’utilitzi sovint.
– Màxim 3 bandes per buc.
– Funcionament amb una relació de confiança en pagaments, ús i compartir.
– Fàcil aparcament.
– Metro: Valldaura (L3); 5 – 10 minuts.

Preu i horari
– 100 euros mensuals per banda.
– Sense límit de quantitat d’hores mensuals.
– No disponibilitat bucs només per hores.
– Entre setmana no es pot assajar fins les 19:30h després l’horari és lliure fins l’hora que es vulgui.
– Caps de setmana, festius: les 24h per assajar

Si estàs interessat/da en utilitzar un buc d’assaig per al teu grup musical o artístic, no dubtis en contactar amb nosaltres, o venir a l’assemblea de l’Ateneu.

Recorda que no som una empresa que lloga bucs d’assaig som una associació sense ànim de lucre, l’objectiu de l’existència d’aquests bucs és dotar als músics d’una infraestructura habilitada per una activitat especifíca (fer música). Des d’una perspectiva que defuig el sistema clientelar per mitjà de la compra i venda de serveis com una empresa del sector de l’indústria cultural de l’ambit musical, proposem l’assemblearisme, l’autogestió i l’autorganització com a eines per superar el model capitalista i esdevenir autosuficients pel que fa a la creació d’espais amb un requisits especifics per al desevolupament de l’activitat musical.

+info clicant la imatge:

anunci bucs d'assaig apv

Acid Lemon Studio és un estudi de gravació i producció musical, centrat en el hip-hop que ha col·laborat amb gent com els Chikos del Maiz o Pablo Hasel.

vallcarca sound 2Vallcarca Sound

Desde l’Ateneu Popular de Vallcarca i l’Ass. de Festes Majors Alternatives de Vallcarca hem encetat aquest nou projecte sonor que pretén oferir serveis tècnics d’audio per a col·lectius i entitats que vulguin organitzar concerts, esdeveniments o festes majors i/o alternatives. Aquest projecte l’engeguem amb vocació  associativa i autogestionària perquè busquem i creiem que s’han  de desenvolupar alternatives al capital amb que puguem plantejar activitats culturals, musicals i associatives amb unes dinàmiques al marge de la lògica mercantilista i empresarial.

vallcarca sound 1

Dins de la pròpia finca de l’Espai APV-Valldaura, trobem una parcel·la de terreny d’uns 40 metres quadrats, del mateix sòl de Collserola. Actualment hi trobem un hort col·lectiu, i un espai de reunió i germanor entre els membres de l’Ateneu.

S’està potenciant l’ús d’aquesta parcel·la com a hort urbà dins de Barcelona, com a lloc d’interrelació i cooperació entre un grup de persones interessades en la horticultura; fins i tot, com a font d’una possible cooperativa ecoalimentària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s