DistriSound Vallcarca

pack-carme-logo-1452685517Promoció de bandes musicals de i per Vallcarca i Distribució del seu merchandising

Tots els discs , samarretes i bandes de música relacionades amb l’Ateneu Popular de Vallcarca i el barri de Vallcarca

12743765_920552358057755_8990853913146639887_n

UNA INICIATIVA DE L’ATENEU POPULAR DE VALLCARCA
L’Associació Distri Sound (Vallcarca) és un projecte sense ànim de lucre de l’Ateneu Popular de Vallcarca (APV) amb la missió de facilitar una plataforma de distribució de marxandatge musical i de difusió de les creacions musicals, de les bandes musicals en l’entorn del barri de Vallcarca i de l’APV.
Des d’una perspectiva cooperativa ens proposem generar alguns serveis perifèrics en l’àmbit de la promoció i difusió musical per ajudar en la producció cultural i musical amb l’epicentre posat a Vallcarca.
L’APV té una llarga tradició de suport a la producció, creació musical i cultura underground de Barcelona. Des de la APV hem abraçat i donat suport a la música sense importar-nos mai la seva projecció comercial o estil artístic.
Amb Distrisound volem aprofundir en l’àmbit alternatiu i autogestionari en contraposició a la indústria comercial de la música i els criteris purament econòmics i especulatius que la regeixen, fent valer els criteris per a l’interès creatiu, cultural, polític o associatiu.
Partim de criteris clars com l’autoorganització i l’autogestió i de postures ferms com l’antifeixisme, l’anticapitalisme, l’anti-sexisme, l’anti-homofòbia.
Aspirem a un món millor, més divers, plural, sense desigualtats ni injustícies socials. I aquesta és la nostra manera de col·laborar per poder gaudir de bona música, bona creació musical, millors oportunitats per als i les músics i les bandes i sobretot pq volem un món millor.

1625538_920543584725299_2341626361294931049_n

Podeu seguir-nos a:

-Per la venda de discs i merchandising: http://www.distrisound.org

cropped-logo-distri-sound-vallcarca (1)

Distri Sound Vallcarca
Qui som?
L’Associació Distrisound Vallcarca és una entitat sense afany de lucre que neix en el marc de l’Ateneu Popular de Vallcarca (APV), mitjançant el treball assembleari i col•lectiu pretenem oferir una eina de distribució de marxandatge i difusió de creacions musicals. Posem a l’abast de grups d’àmbit alternatiu i autogestionat, les eines necessàries per a potenciar la seva difusió des d’una òptica no mercantilista i compromesa socialment, afavorint especialment projectes del barri, del territori i de la ciutat, recolzant propostes que enforteixin vincles socials des de l’acció col•lectiva i reivindicativa i que reforcin valors com el feminisme, l’ecologia, la igualtat o la cooperació. Entenem la música com un bé comú immaterial, com una eina integradora i de transformació social. Aspirem a conviure en un mon millor, més divers i plural, sense desigualtats ni injustícies i aquesta es la nostra particular manera de col•laborar. Volem gaudir de bona música que faciliti aquesta transformació, oferint millors oportunitats per les i els artistes per a què segueixin produint aquesta eina transformadora que és la música.
Com funcionem?
No teniu material propi? Us plantegeu renovar-lo?
-Nosaltres ens encarreguem de la producció. Encarrega’ns la producció de samarretes o qualsevol gadget.
-Posem a la venda els vostres productes on-line i us els liquidem en funció de les unitats distribuïdes.
Ja tens el teu material? Esteu constituïts com a entitat?
-Deixeu-nos el vostre material, ens encarregarem de distribuir-lo i us liquidem les unitats venudes.
Ja teniu material però no esteu constituïts jurídicament com a entitat?
-Ens podem adaptar al vostre regim jurídic, distribuirem el vostre material i en rebreu la retribució acordada prèviament en funció de les unitats venudes.
Que oferim?
-Serigrafia tèxtil
Si encara no teniu qui us produeixi el vostre material, nosaltres us podem ajudar. Treballem amb diferents empreses del sector, podem oferir-vos mitjançant els nostres contactes preus adaptats a les vostres circumstàncies (nosaltres només fem de intermediaris)
-Distribució Musical – Marxandatge
Volem potenciar la distribució de la vostre música i marxandatges d’una òptica no mercantilista i compromesa socialment. Es per això que oferim una plataforma de distribució, sense cost per els grups i sense importar-nos la seva projecció o estil.
Packaging
Sabem que per vosaltres el vostre material és important, per això que enviem cada producte que ens faciliteu protegit i amb un format cuidat. Utilitzem embalaments de material reciclat i amb una estètica que de ben segur agradara a la persona que el rebi.
Promoció
Us ajudem a promocionar el vostre treball. Donem suport mitjançant les xarxes socials a aquelles propostes musicals d’artistes que creuen en la música com a mitjà de transformació i dinamització social.
Escriu a: distrisoundvallcarca@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.
sm2ezblpv81kq

Una resposta a DistriSound Vallcarca

  1. Retroenllaç: DistriSound Vallcarca | Ateneu Popular de Vallcarca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s